Zorgen voor een lekkere hap, als kok of keukenhulp? We zoeken jou!

Published: 22 August 2024

Vind je het leuk om te koken of te helpen bij het klaarmaken van een lekker diner? Dan is dit iets voor jou! Kom werken in een leuk team met enthousiaste mensen begeleid door gedreven coördinatoren.

De Hiv Vereniging zoekt vrijwilligers voor het maandelijkse Dinsdagavonddiner en de wekelijkse Woensdagmiddaglunch. Het Dinsdagavonddiner en de Woensdagmiddaglunch zijn activiteiten van regio Amsterdam van Hiv Vereniging en vinden plaats op de Eerste Helmersstraat 17 in Amsterdam. We zoeken een kok en medewerkers die helpen met de voorbereidingen, het koken en het opruimen.

Dinsdagavonddiner

Het driegangendiner wordt door gemiddeld 25-30 personen bezocht en vindt elke derde dinsdag van de maand plaats (met uitzondering van juli en augustus). Als medewerker voor het diner ben je 1 x per maand beschikbaar op dinsdag van 14.00 tot 22.00 uur (1 tot 2 dagdelen). Meestal werken we in twee ploegen: van 14.00 - 18.00 uur en van 18.00 - 22.00 uur.
Het eerstvolgende diner is dinsdag 17 september.

Woensdagmiddaglunch

De lunch wordt door gemiddeld 20 personen bezocht. De lunch wordt elke woensdag georganiseerd (met uitzondering van juli en augustus). Als vrijwilliger voor de lunch ben je beschikbaar op woensdag van 11.00 tot 15.00 uur (1 dagdeel). Na de lunch drinken de vrijwilligers nog iets met elkaar en wordt kort nabesproken.
De eerstvolgende lunch is woensdag 4 september.

Chester, Jan, Diana, Josje, Diana & Sandor

Wat we verwachten van een vrijwilliger:

We zoeken vrijwilligers die affiniteit hebben met mensen met hiv en woonachtig zijn in of rond Amsterdam. Voor het diner en de lunch verdelen we de diverse taken die geregeld moeten worden, zoals

  • boodschappen doen
  • het koken van de maaltijden
  • voorbereiding van de maaltijd, zoals groenten snijden enz.
  • afwas in vaatwasser zetten en uitruimen
  • keuken en bezoekersruimte opruimen

Wat Hiv Vereniging biedt:

  • werken in een enthousiast team
  • ruimte voor eigen creativiteit
  • vrijwilligers- en onkostenvergoeding
  • een WA- en ongevallenverzekering

Belangstelling?

Neem contact op met Bertus Tempert, projectleider communicatie & community, met korte motivatie en je telefoonnummer zodat hij kan bellen voor meer informatie. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Chester, Gino, Stefan, Hans & Omar

This information is useful