Gezellig naar de Efteling

Published: 16 September 2024

De activiteiten van de Hiv Vereniging in de regio Brabant worden bedacht en uitgevoerd door de denktank: een groepje vrijwilligers met creatieve ideeën dat inmiddels is gegroeid tot ook een hechte vriendenclub. Er waren verschillende goede redenen om met elkaar naar de Efteling te gaan. Nieuwe coördinator Kelly doet verslag.

We zijn eruit: het wordt de Efteling!

Louis die stopt bij de denktank en Richard die aftreedt als coördinator van de denktank Brabant maar nog wel bij de groep blijft; twee goede redenen voor een gezellig uitje met zijn zevenen. Maar ja wat zullen we gaan doen? Na wat denken zijn we eruit. We gaan naar de Efteling! Richard heeft dit jaar meerdere keren laten vallen dat hij weer eens naar de Efteling zou willen. Ons uitje stond gepland voor zondag 30 juni 2024. Helaas werd Richard getroffen door een voedselvergiftiging en konden we die dag niet gaan. Erg jammer...

Verrassing

Maar voor Kelly was het ook wel een beetje een opluchting. Zij had de avond ervoor een erg gezellig feestje gehad 😅 en bij haar draaide het al genoeg zo zonder attracties. Gelukkig was er snel een nieuwe datum gepland en zijn we zaterdag 7 september naar de Efteling geweest. We spraken die ochtend ergens in Waalwijk af op een parkeerplaats. We hadden het voor Richard een verrassing gelaten wat we zouden gaan doen. Toen hij hoorde dat we naar de Efteling gingen kon zijn dag al niet meer stuk! Dus hop snel de auto in en op naar de Efteling!

Cees, Kelly, Richard, Andy, Louis, Bas & Marc

Plattegrond

We zijn ons Efteling-avontuur begonnen met een bakkie koffie / thee en een gebakje. Met de plattegrond erbij om te kijken wie allemaal in welke attractie zou willen deze dag. De rest van de dag hebben we de plattegrond niet meer nodig... Kelly weet de weg in de Efteling zonder plattegrond! Superhandig, zeker als mensen hun plattegrond kwijtraken😉.

Droomvlucht & piranha

We beginnen met de droomvlucht. En gaan daarna naar de achtbanen! We hebben een supergezellige dag met veel lol. En moeten er zelf ook weer om lachen hoeveel plezier en herrie we maken als we zo met zijn zevenen bij elkaar zijn. Hoogtepunt van de dag... Toch wel de piranha! Andy wilde eigenlijk niet mee erin, die wilde niet nat worden... Had hij mazzel dat hij in de boot zat die het minste nat werd. Marc, Richard, Kelly en Cees werden niet echt gespaard en kregen meerdere keren een volle lading water over zich heen. Maar gelukkig was het heerlijk weer en konden we in de zon opdrogen en hadden we een goed excuus om een ijsje te halen. 

Richard & Cees

Sprookjesbos

We hebben een supergezellige dag gehad en sloten de dag af met wat te eten en nog wat laatste attracties en natuurlijk het sprookjesbos. We konden nog gauw het sprookje ‘de Indische waterlelies’ bekijken en toen was het sluitingstijd. Op naar de parkeerplaats. De rust in de Efteling is weer wedergekeerd na ons vertrek...

Dankjewel Richard & Louis

Als groep bedanken we Louis voor zijn jarenlange inzet in de denktank en Richard voor zijn taak als coördinator. 

Zelf wil ik (Kelly) Andy, Bas, Cees, Marc & Richard bedanken voor het vertrouwen in mij als nieuwe coördinator van de denktank Brabant. Samen gaan we weer leuke activiteiten bedenken voor het nieuwe jaar! Ik heb er zin!

Voor iedereen tot ziens bij een van onze activiteiten!

Groetjes,

Kelly, coördinator denktank Brabant

This information is useful