Lovestream: Lovedance online

Datum 28 November 2020

Paradiso organiseert in het kader van Lovedance, Wereld Aids Nacht, een online evenement vol met afleidingen, entertainment & frivoliteit. DJs, performers, interviews en een potje bingo passeren de revue in een fun-filled programma met een onderliggende boodschap.

Zaterdag 28 november 2020 - zaal open 21:00 tot 22:30, Aanvang 21:00
Donatieticket: € 5,-
Alle opbrengst gaat naar Aidsfonds

Het zijn rare tijden. Tijdens deze coronacrisis zitten alle partyvlinders alleen thuis op de bank op een zaterdagavond in plaats van uitgaan, socialisen, lachen, flirten, dansen en zingen tot in de kleine uurtjes. Om iedereen op te beuren organiseert Paradiso dit online evenement

Ook wordt aandacht besteed aan hiv in het nachtleven. Door een 'donatieticket' te kopen, doneer je automatisch geld aan Aidsfonds en krijg je een link voor bingokaartjes en een zoomsessie zodat je volledig interactief mee kan doen met alle activiteiten.

De volgende artiesten zijn tot nu toe bevestigd (in alfabetische volgorde):

Abby OMG, Alexandre, F*cking Pop Queers, Grizolda, Heisa Jynx, Hoax Lebeau, Love Masisi, Ma'ma Queen, Merol, Miss Bunty, Reggy B, Sederginne, Snorella WC & Sven Ratzke.

Alle artiesten treden belangeloos op voor het goede doel, met dank aan The Drag Agency, Aidsfonds & AHF.

De livestream is ook zonder ticket te bekijken via YouTube, Facebook en Twitch. Maar zeg nou zelf: meedoen is toch veel leuker?

Koop hier je donatieticket van € 5,-

This information is useful