Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 14 november 2020

Datum 14 November 2020

Op zaterdag 14 november vindt van 11.00 - 13.00 uur de Algemene ledenvergadering (ALV) digitaal plaats via Zoom. Een belangrijk onderwerp is het bespreken en in stemming brengen van het plan Bestuurlijke Ontwikkeling.

In de vorige ledenvergadering is het conceptplan over de bestuurijke ontwikkeling besproken en in de tussentijd is dit plan over het aanpassen van de verenigingsstructuur verder uitgewerkt. Natuurlijk is het belangrijk om nogmaals te horen wat de leden hiervan vinden. Zij kunnen reacties geven en uiteindelijk hun stem uitbrengen.

Andere onderwerpen van de najaarsvergadering zijn:

  • Verslag ALV 15 augustus 2020
  • Concept werkplan 2021
  • Concept begroting 2021
  • Ingekomen moties

Algemene informatie over de ledenvergadering kun je hier nalezen.

Aanmelden

Leden van de vereniging kunnen zich voor deze digitale ALV aanmelden door een e-mail te sturen aan ons secretariaat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met daarin je naam zoals je bij ons bekend bent en dat je je aanmeldt voor de ALV. Of je kunt je aanmelden via de website.
Je ontvangt van tevoren per e-mail de vergaderstukken en de link naar de ZOOM-meeting samen met een korte instructie hoe ZOOM werkt.

We zien je graag online op zaterdag 14 november.

 

This information is useful