De Legale Facade en sekswerk mars op 24 juli

Datum 24 juli 2018

PROUD tezamen met sekswerkers van over de hele wereld  die aanwezig zijn in Amsterdam voor de Aidsconferentie, zullen aandacht vragen voor criminaliserende wetgeving tegen sekswerkers middels een mars op dinsdag 24 juli 2018.  De mars begint vanaf de RAI om 18.00 uur en loopt langs de Scheldestraat-Ferdinand Bolsstraat, Vijzelsstraat, Roking, Dam, Warmoesstraat, Oude Kerksplein naar Belle bij de Oude Kerk.

proud 250Op 11 juni 2018 organiseerde PROUD en Soa Aids Nederland in De Rode Hoed in Amsterdam een gesprek over sekswerkbeleid, hoe kan het beter. Wij willen alle mensen in de zaal die mee discussieerden bedanken en vooral ook alle sprekers: Hendrik Wagenaar, Dinah Bons, Velvet, Annelies van Dijk en Marjan Wijers. Met al deze kennis, ervaring en inzet is er een fantastische brochure uitgekomen.

Deze brochure zal worden aangeboden op 24 juli 2018 door PROUD. Daar zal om 20.00 uur Simone Kukenheim spreken en het manifest “De Legale Façade” in ontvangst nemen. Jij bent van harte uitgenodigd mee te lopen en de brochure “De Legale Façade, Sekswerkbeleid: hoe kan het anders?” aldaar in ontvangst te nemen van PROUD. Bekijk het evenement op Facebook

Deze informatie is nuttig